Descargar Manual per la Independencia en PDF de Dolors Feliu

Descargar Manual per la Independencia en PDF de Dolors Feliu año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Manual per la Independencia
 • Autor del libroDolors Feliu
 • Fecha de publicación: 19/9/2018
 • EditorialANGLE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788415695189
 • Valoración del libro: 4 de un máximo de 5
 • Votos: 73
 • Autor(a) de la reseña: Laura Sofía Blasco
 • Fecha: 4/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.12 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 240
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els camins democràtics i pacífics cap a la independència. Amb l'experiència que dóna haver defensat durant anys la Generalitat davant el Tribunal Constitucional i el fet de ser professora de Dret Constitucional, Dolors Feliu ha plantejat en aquest llibre els itineraris possibles per assolir la independència de Catalunya d'acord amb la legislació vigent nacional i internacional. Partint de l'ebullició actual que es viu al país i revisant d'on sorgeix l'actual onada independentista, Feliu estableix clarament els fonaments que porten els catalans a reivindicar la independència: el difícil encaix en una Espanya que nega les nacions que la constitueixen, l'espoli fiscal permanent, la negació constant de la realitat i les aspiracions catalanes, i el menysteniment, els greuges i la confrontació habituals cap a Catalunya. Si la societat catalana manifesta una clara voluntat independentista, Catalunya serà un dels nous estats d'Europa. Aquesta és l'afirmació que es desprèn del llibre, perquè els instruments polítics i legals ho fan possible i perquè fins i tot hi ha més d'un camí per arribar-hi de forma absolutament pacífica i democràtica.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - PDF - DOC - TIFF - JPG - TXT - EPUB. Compresión disponible LZMA - ZIP - RAR - BZ
 • Servidores habilitados: Torrent - FileServe - Send U It - Google Drive - Mediafire - Gett - Dropbox - BitShare - MEGA
Votar:

Otros libros de la editorial ANGLE

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018