Descargar Els Spin Doctors: Com Treballen els Assesors Dels Politics en PDF de Toni Aira

Descargar Els Spin Doctors: Com Treballen els Assesors Dels Politics en PDF de Toni Aira año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Els Spin Doctors: Com Treballen els Assesors Dels Politics
 • Autor del libroToni Aira
 • Fecha de publicación: 1/9/2018
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788466410366
 • Valoración del libro: 4.66 de un máximo de 5
 • Votos: 161
 • Autor(a) de la reseña: Lucía Ibanez
 • Fecha: 15/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.98 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 208
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L’expressió spin doctors és un terme anglosaxó utilitzat per referir-se als estrategs i assessors de comunicació dels professionals de la política. Són el que fa anys n’hauríem anomenat “relacions públiques”, però actualment han agafat molt protagonisme per la seva importància determinant a l’hora de portar al candidat a la victòria política. Són els assessors que parlen eficaçment a l’orella dels líders i que s’amaguen a l’ombra del polític. Als Estats Units, així com a la Gran Bretanya, fa temps que se’ls reconeix el seu paper determinant. A Catalunya, des de la “retirada” de Jordi Pujol i el seu progressiu relleu a una nova generació de polítics, els spin doctors cada vegada han agafat més importància. El llibre analitza la figura d’aquests professionals des d’un punt de vista global i local. El lector trobarà les claus per entendre com s’han creat els perfils polítics de Clinton, Blair, Obama, Sarkozy, però també qui hi ha darrere d’Aznar, Zapatero, Montilla i Mas, entre d’altres. Aquest estudi imprescindible per entendre els mecanismes actuals del poder i de com es forja un líder, ha estat guardonat amb el Premi Trias Fargas d’Assaig Polític.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - HTMLZ - PDF - DOC - TXT - WORD. Compresión disponible RAR - JAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Google Drive - Torrent - MEGA - Dropbox - Copiapop - FileHosting - Mediafire
Votar:

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros libros del año 2018

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.