Descargar El Municipalisme del bé Comú en PDF de Ricard Goma Carmona; Ismael Blanco Fillola

Descargar El Municipalisme del bé Comú en PDF de Ricard Goma Carmona; Ismael Blanco Fillola año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Municipalisme del bé Comú
 • Autor del libroRicard Goma Carmona; Ismael Blanco Fillola
 • Fecha de publicación: 5/9/2018
 • EditorialICARIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788498886993
 • Valoración del libro: 4.76 de un máximo de 5
 • Votos: 133
 • Autor(a) de la reseña: Juan Sebastián Tapia
 • Fecha: 7/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.99 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 184
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Ismael Blanco i Ricard Gomà parteixen d’una constatació i d’una hipòtesi. Constaten que avui una conjunció de factors estan comportant impactes socials tan profunds que permeten parlar d’un temps nou. Davant d’això avancen una hipòtesi: els reptes que el nou escenari presenta només podran ser enfrontats amb èxit si es configuren nous actors capaços d’impulsar noves polítiques. En aquest context, l’escala local pren una importància cabdal com a àmbit on bastir les alternatives. El llibre no s’atura a enunciar de manera teòrica aquestes idees. S’estudien municipis i barris com a realitats concretes on debatre les transformacions, les quals dependran de la capacitat d’endegar un innovador procés d’interacció entre pràctiques ciutadanes i institucionals i entre processos de base i polítiques públiques. I aquí rau la clau de volta del plantejament. Les pràctiques ciutadanes poden empènyer notabilíssimes transformacions, però per consolidar-les no poden renunciar a les institucions. Els governs locals transformadors han d’entendre les pràctiques ciutadanes com a palanca de canvis compartits. Els resultats de les eleccions municipals del 2015 semblen donar-los la raó: hi ha una poderosa pulsió de canvi que s’expressa en l’àmbit local» Oriol Nel•loIsmael Blanco és professor de Ciència Política a la UAB i Investigador a ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TCR - TXT - WORD - EPUB - FB2 - RTF - DOC - PDF - OEB. Compresión disponible ZIP - RZ - IMG - RAR
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - BitShare - Gett - MEGA - Hotfile - 1fichier - Mediafire - Torrent
Votar:

Otros libros de la editorial ICARIA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales