Descargar Cnt la Força Obrera de Catalunya en PDF de Ferran Aisa

Descargar Cnt la Força Obrera de Catalunya en PDF de Ferran Aisa año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cnt la Força Obrera de Catalunya
 • Autor del libroFerran Aisa
 • Fecha de publicación: 23/9/2018
 • EditorialBASE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788415711162
 • Valoración del libro: 4.13 de un máximo de 5
 • Votos: 46
 • Autor(a) de la reseña: Micaela Benitez
 • Fecha: 7/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.88 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 336
 • Incluye un resumen PDF de 36 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La tardor del 1910 es va fundar a Barcelona la Confederació Nacional del Treball. La CNT es va convertir ben aviat en la gran organització sindical del proletariat ibèric i, sobretot, dels obrers de la indústria catalana. La força obrera de la CNT a Catalunya i en altres indrets de la península Ibèrica es basava en la defensa dels militants dels sindicats a través de la solidaritat de classe per aconseguir l’emancipació humana. «Portem un món nou al cor», deia Durruti, i sintetitzava així unes idees, les àcrates, que mai no han deixat d’estar presents en la nostra societat. Ferran Aisa s’immergeix en la història de la Confederació a través de la lluita sindical, les vagues obreres, el pistolerisme, la repressió governamental, la insurrecció i la revolució. La CNT, exemple genuí sense comparació amb cap altra organització obrera del món, va ser la gran força obrera de Catalunya durant tot el primer terç del segle XX i ha esdevingut un mite per al moviment revolucionari antiautoritari mundial. Amb la derrota i la diàspora republicana el 1939, la seva influència va anar minvant, però l’ideal llibertari perviurà per sempre com a anhel d’una societat més justa.La tardor del 1910 es va fundar a Barcelona la Confederació Nacional del Treball. La CNT es va convertir ben aviat en la gran organització sindical del p...
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - WORD - PDF - TXT - DOC. Compresión disponible ALZ - RAR - ZIP - TAR.BZ2 - XZ
 • Servidores habilitados: Torrent - Mediafire - Send U It - 1fichier - MEGA - Google Drive - Dropbox
Votar:

Otros libros del año 2018

Otros libros del autor Ferran Aisa

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros libros de la editorial BASE