Descargar La Paraula Contrària en PDF de Erri De Luca

Descargar La Paraula Contrària en PDF de Erri De Luca año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Paraula Contrària
 • Autor del libroErri De Luca
 • Fecha de publicación: 1/8/2018
 • EditorialSEMBRA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788494373619
 • Valoración del libro: 4.94 de un máximo de 5
 • Votos: 115
 • Autor(a) de la reseña: María Fernández Álvarez
 • Fecha: 14/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.34 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 80
 • Incluye un resumen PDF de 9 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Considerat uns dels millor escriptors italians de de tots els temps, Erri De Luca s’enfronta a una pena d’un a quatre anys de presó. El delicte, haver expressat en una entrevista que les obres del Trent d’Alta Velocitat a la Vall de Susa s’havien de sabotejar. Una construcció que, des dels anys noranta, manté als habitants d’aquesta vall alpina en peu de guerra, a causa l’enorme impacte mediomabiental però també pels riscos per a la salut que comporten la perforació d’unes muntanyes repletes d’amiant i urani. A La paraula contrària Erri De Luca respon al seu processament amb un poderós al·legat en defensa de la llibertat d’expressió així com de la relació entre la cultura i les lluites socials. També, de la necessitat de fer d’altaveu de les opinions silenciades. Repassant les seues vivències en la convulsa Itàlia dels anys setanta, així com la influència que l’obra d’Orwell i el compromís de Pasolini excercí en les seues idees, aquest antic obrer de la FIAT reinvindica el seu “deure”, abans que “dret”, a dissentir en els temps de foscor que compartim.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TIFF - PDF - EPUB - DOC - PML - WORD - HTML - TXT. Compresión disponible ZIP - RAR - IMG
 • Servidores habilitados: Mediafire - MEGA - Google Drive - Openload - Dropbox - WeTransfer - Torrent
Votar:

Otros libros del autor Erri De Luca

Otros libros de la editorial SEMBRA LLIBRES

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros libros en el idioma Catalán