Descargar Esperant els Robots en PDF de Enric Juliana

Descargar Esperant els Robots en PDF de Enric Juliana año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Esperant els Robots
 • Autor del libroEnric Juliana
 • Fecha de publicación: 20/8/2018
 • EditorialICARIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788498887822
 • Valoración del libro: 4 de un máximo de 5
 • Votos: 105
 • Autor(a) de la reseña: Abril Saenz
 • Fecha: 28/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.43 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 104
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els mapes que teniem fins ara ja no serveixen. Els camins traçats per la història, la orografia de la política i la toponímia de la societat muten cada dia davant els nostres ulls. Esperant els robots és un manual de cartografia política per orientar-se en les diferents arestes d’un temps de transició. La conversa es desenvolupa en tres grans eixos. La victòria de Donald Trump i les implicacions de la nova mirada de la política nord-americana sobre el món i, en especial, sobre Europa. Aquest ascens coincideix amb una tendència econòmica de fons que ha arribat per canviar-ho tot: els robots, l’automatització. Segons l’ocde, aquest model productiu farà perdre dos milions de llocs de treball a Espanya. Juliana també analitza el moment polític d’una Espanya que ha redescobert la política amb gran intensitat durant els últims anys. El 15-M, les seves rèpliques i l’emergència de Podem són molt presents en la conversa. Finalment l’autor reflexiona sobre el procés català. Separatista amic de Podem per a la caverna, i «criptoespanyolista» segons alguns independentistes, Juliana aporta una mirada crítica sobre una Catalunya que veu «plena de propaganda». Fill d’uns temps en què l’independentisme no figurava en l’agenda, Juliana no descarta la independència com una possibilitat real de futur. Però recela del «tenim pressa» i de determinades hiperventilacions del que considera que podria esdevenir un «regionalisme excitat».
 • Otros formatos de descarga disponibles: JPEG - PDF - PRC - EPUB - WORD - DOC - TXT. Compresión disponible RAR - ZIP - ACE
 • Servidores habilitados: Mediafire - Dropbox - MEGA - Google Drive - Torrent - Send U It
Votar:

Otros libros de la editorial ICARIA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018