Descargar Dona Barcelona en PDF de Varios Autores

Descargar Dona Barcelona en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Dona Barcelona
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 31/7/2018
 • EditorialAJUNTAMENT DE BARCELONA. DIRECCIO DE SERVEIS EDITORIALS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788498504224
 • Valoración del libro: 4.15 de un máximo de 5
 • Votos: 47
 • Autor(a) de la reseña: Josefina Velazquez
 • Fecha: 14/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.42 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 196
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Quan des de la Regidoria de Dona i Drets Civils vam decidir promoure l'edició d'aquest llibre, ho vam fer perquè els autors ens oferien l'oportunitat de fer visibles les trajectòries personals i professionals de diferents ciutadanes de Barcelona que formen part d'un període de la història ple de canvis i avenços per a la nostra societat. Actualment, ens trobem davant de la generació de dones més ben formades de la història de la nostra ciutat, però encara ara moltes d'elles no exerceixen el tipus de feines ni ostenten les responsabilitats que els corresponen en l'àmbit laboral, d'acord amb la formació que han rebut i les capacitats que tenen. Per tant, cal valorar i donar projecció a aquelles dones que han tingut l'oportunitat de ser referents i de destacar en la seva professió i posar de manifest que, com a societat, no podem renunciar ni deixar de banda la potència intel·lectiva, els coneixements o el talent de les dones. Abordar la igualtat d'oportunitats entre homes i dones implica qüestionar alguns dels trets culturals d'una societat i és per això que, en aquesta tasca, cal la implicació de tothom. Encara que des dels poders públics impulsem polítiques de foment de la igualtat d'oportunitats, sense el compromís de tota la ciutadania no podrem assolir un progrés veritable com a país.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - EPUB - PDF - CSV - RTF - WORD - OEB - DOC. Compresión disponible ZIP - CHM - RAR - TBZ
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - MEGA - Mediafire - Gett - Uploaded - Amazon Drive - Torrent
Votar:

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros libros en el idioma Catalán