Descargar Democracia o Cleptocracia: Cap a on va Espanya? en PDF de Joan Lluis Perez Francesch

Descargar Democracia o Cleptocracia: Cap a on va Espanya? en PDF de Joan Lluis Perez Francesch año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Democracia o Cleptocracia: Cap a on va Espanya?
 • Autor del libroJoan Lluis Perez Francesch
 • Fecha de publicación: 22/7/2018
 • EditorialCOMANEGRA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788416605309
 • Valoración del libro: 4.83 de un máximo de 5
 • Votos: 179
 • Autor(a) de la reseña: Gonzalo Martín Gómez
 • Fecha: 30/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.85 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 228
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Ja li han cantat moltes odes, a Espanya. I quants ultimàtums? És possible, encara, una Espanya lliure de corrupció? Aquest llibre és, sobretot, un al·legat de defensa a favor de la política. De la política honesta i resistent al pitjor virus de la nostra societat: el capitalisme d’amiguets. La cleptocràcia. Aquest no és, malgrat el que pugui semblar pel títol, un llibre d’economia, tot i que el lector hi trobarà conceptes, trames, narracions i exemples que tenen l’economia com a fil conductor. És un llibre on s’analitzen conceptes legals, quasi sempre de naturalesa politicopenal, però tampoc es pot afirmar que sigui un llibre jurídic. Economia i legalitat conflueixen, doncs, en una anàlisi superior (o més completa): l’anàlisi política. El capitalisme d’amiguets és un concepte econòmic amb un rerefons jurídic, però la societat el percep com un problema polític. Tal com diu Salvador Cardús en el pròleg, «Democràcia o cleptocràcia esdevindrà un instrument extremadament útil per saber de què ens volem deslliurar, contra qui és el nostre combat, de quin infern ens volem escapar i quin horitzó volem aconseguir». L’horitzó ha de ser una política sanejada d’arrel.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - SNB - TXT - TIFF - DOC - WORD. Compresión disponible ZIP - RAR - RZ
 • Servidores habilitados: ADrive - MEGA - 1fichier - Torrent - Uploaded - Mediafire - FreakShare - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros libros de la editorial COMANEGRA

Otros libros del año 2018

Otros libros en el idioma Catalán