Descargar Pujol Catalunya: El Consell de Guerra a Jordi Pujol en PDF de Varios Autores

Descargar Pujol Catalunya: El Consell de Guerra a Jordi Pujol en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Pujol Catalunya: El Consell de Guerra a Jordi Pujol
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 11/6/2018
 • EditorialPORTIC
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788498092530
 • Valoración del libro: 4.69 de un máximo de 5
 • Votos: 80
 • Autor(a) de la reseña: Mía Padilla
 • Fecha: 29/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.85 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 256
 • Incluye un resumen PDF de 27 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: El 1960, en plena dictadura franquista, la llei considerava la difusió de propaganda clandestina un delicte equiparable a una acció armada contra el règim. Jordi Pujol i Soley, que el 1980 va ser elegit president de la Generalitat, va ser sotmès a un consell de guerra sumaríssim després de ser detingut per la policia i torturat brutalment fins que es va confessar autor del pamflet «Us presentem el general Franco». Pujol va ser condemnat a se! anys de presó, culpable de «Rebeltón Militar por equiparaciónw. El procés contra Pujol va aixecar una onada d'indignació i repulsa en amplis sectors de la societat catalana. Va representar, també, la consolidació d'un moviment de joves catalanistes antifranquistes que, a partir d'aleshores tindria en Jordi Pujol el seu principal exponent Cinquanta-dos anys després, gràcies a una investigacióperiodística, la documentació inèdita d'aquell procés -que inclou els informes del tristament cèlebre inspector en cap de la VI Brigada Social de la Policia de Barcelona Vicente Juan Creix- es fa pública finalment en el llibre que teniu a les mans. Premi Godó de Periodisme d'Investigació i Reporterisme
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOCX - PDF - TXT - EPUB - WORD - DOC. Compresión disponible LHA - ZIP - RAR - RPM - TAR.Z
 • Servidores habilitados: Torrent - Dropbox - Mediafire - MEGA - DivShare - Zippyshare - JustBeamit - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018