Descargar L Esclat de l est en PDF de Llibert Ferri

Descargar L Esclat de l est en PDF de Llibert Ferri año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Esclat de l est
 • Autor del libroLlibert Ferri
 • Fecha de publicación: 6/6/2018
 • EditorialEUMO
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788497662642
 • Valoración del libro: 4.01 de un máximo de 5
 • Votos: 121
 • Autor(a) de la reseña: Paula Espinoza
 • Fecha: 6/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.6 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 192
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Poc imaginava George Orwell, quan escrivia la seva novel·la 1984 en plena expansió soviètica per Europa, que el 1989 -sumant-n'hi només cinc a l'any del mite- la història sacsejaria la realitat, i el comunisme cauria fet a miques. Estructurat com a siste ma totalitari, com a paradís envoltat de filats espinosos i sota l'ombra de tancs i míssils, la ideologia que proclamava -l'alliberament de les persones, de les societats i de la humanitat sencera- no va poder superar la pròpia pulsió autodestructiva. Aquesta obra narra la fase terminal del comunisme soviètic, des de la perestroika de Gorbatxov fins al capitalisme salvatge de Ieltsin i el règim de força de Putin, passant per la descomposició de les democràcies populars, que culmina el 1989 amb la ca iguda del mur de Berlín. A mig camí del relat històric i de la crònica periodística, l'autor ens ofereix les claus polítiques, econòmiques, socials i humanes d'un dels processos més complexos del segle XX.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PML - LRF - DOC - GIF - EPUB - TXT - RB - WORD - PDF. Compresión disponible ZIP - RAR - RZ
 • Servidores habilitados: Dropbox - Gett - MEGA - Filedropper - Google Drive - Mediafire - Send U It - Torrent
Votar:

Otros libros de la editorial EUMO

Otros libros del año 2018

Otros libros en el idioma Catalán