Descargar O Processisme o Independencia: Volem un Estat Catala o es Nomes un Desig? en PDF de Santiago Espot

Descargar O Processisme o Independencia: Volem un Estat Catala o es Nomes un Desig? en PDF de Santiago Espot año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: O Processisme o Independencia: Volem un Estat Catala o es Nomes un Desig?
 • Autor del libroSantiago Espot
 • Fecha de publicación: 11/5/2018
 • EditorialSALDONAR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788494507878
 • Valoración del libro: 5 de un máximo de 5
 • Votos: 38
 • Autor(a) de la reseña: Marcos Velasco
 • Fecha: 24/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.21 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 128
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A O processisme o independència, Santiago Espot ens obliga a escollir: volem un estat català —i assumim que proclamar-lo implica un compromís de fermesa i radicalitat— o ja ens està bé la felicitat de voler la independència, que implica jugar al joc de les bones paraules i guarnir-nos un cop a l’any per sentir-nos observats i admirats per tot el món. O una cosa o l’altra, però difícilment tot alhora. Ens debatem entre un independentisme que vol ser simpàtic, més del que és recomanable, i un altre que descriu amb cruesa lanostra condició de poble sotmès i va a l’arrel dels problemes que ens afecten, per trobar la direcció cap a la llibertat. Entre les dues alternatives, haurem de decidir quin és el camí que més ens convé. Aquest llibre dóna la pauta per escollir la millor via. Santiago Espot (la Pobla de Segur, 1963) és empresari i president de Catalunya Acció des del 2005. Va ser candidat a l’alcaldia de Barcelona el 2011 per Solidaritat Catalana per la Independència.Escriu regularment a Nació Digital i ha estat tertulià en diversos programes de televisió. És autor dels llibres Contra el senequisme polític (1991), Joan Fiveller. Model de caràcter (2004), Cap a la independència (2005) i Discursos a la Nació (2009). Ha escrit centenars d’articles i ha pronunciat multitud de conferències per tot el país. Ha estat ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - TXT - PDF - EPUB. Compresión disponible CBZ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Dropbox - MEGA - Torrent - Google Drive - Mediafire
Votar:

Otros libros del autor Santiago Espot

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros libros de la editorial SALDONAR

Otros libros del año 2018