Descargar Mulieres: Mirades Sobre la Dona a Grecia i a Roma en PDF de Joana Zaragoza Gra

Descargar Mulieres: Mirades Sobre la Dona a Grecia i a Roma en PDF de Joana Zaragoza Gra año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Mulieres: Mirades Sobre la Dona a Grecia i a Roma
 • Autor del libroJoana Zaragoza Gra
 • Fecha de publicación: 3/5/2018
 • EditorialAROLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788494063749
 • Valoración del libro: 4.48 de un máximo de 5
 • Votos: 33
 • Autor(a) de la reseña: Michelle Cabello
 • Fecha: 6/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.47 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 200
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Fins no fa gaire, es veia el món clàssic des d’una mirada androcèntrica, en què el paper de la dona quedava molt desvirtuat. Afortunadament, cada vegada són més els estudis que intenten demostrar que, si bé la dona no va gaudir a Grècia i a Roma dels mateixos privilegis que els homes, el seu paper en aquestes societats va ser bastant més rellevant que el que ens transmeten alguns autors clàssics. Per què es creen unes determinades històries mítiques? Quins eren els rols i els espais de les dones? En quin moment de la història grega i romana van passar de l’oíkos, espai privat, a la polis, espai públic? Aquestes i altres preguntes troben resposta en el volum que ara teniu a les mans. Les i els investigadors ens endinsen en aquest món clàssic que, tot i estar molt allunyat cronològicament, ens és molt proper a causa de la pervivència d’una ideologia i d’un poder patriarcal que ens ha quedat com a llegat. Aquest llibre ens ajuda a comprendre el món actual, ens fa paleses les nostres arrels culturals i ens dóna una mirada diferent sobre les dones del món grec i romà que esperem que ajudi a retirar el vel d’incertesa i mite amb què durant molts anys han estat embolcallades.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - TXT - WORD - DOC - PDF. Compresión disponible RAR - RZ - CAB - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - Mediafire - Google Drive - Torrent - Dropbox
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales