Descargar Benvolgut o no en PDF de Alex Ribes

Descargar Benvolgut o no en PDF de Alex Ribes año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Benvolgut o no
 • Autor del libroAlex Ribes
 • Fecha de publicación: 22/4/2018
 • EditorialVIENA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788483309087
 • Valoración del libro: 4.04 de un máximo de 5
 • Votos: 32
 • Autor(a) de la reseña: Gino Pino
 • Fecha: 4/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.5 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 248
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A casa ens van ensenyar a demanar les coses «sisplau», a l’escola ens feien desitjar bon dia tan bon punt entràvem per la porta i a l’institut ens van explicar que la clau estava en el respecte. Però, tot d’una, quan van aparèixer les xarxes socials, una bona colla va deixar de banda la (bona) educació i va cedir a la temptació d’esbravar-se a còpia d’insults... I com que l’eclosió de les xarxes va coincidir amb el procés, Catalunya i els catalans ens vam convertir en un blanc perfecte. La nostra reacció sol ser ignorar l’insult, eludir l’atac desproporcionat, no donar peixet a la catalanofòbia... però també hi ha algú que s’ha dedicat a respondre’ls de la millor manera possible. Amb humor. I que fa públiques i extensives les seves enginyoses rèpliques a través del blog Societat anònima. Perquè per respondre a segons quins insults no n’hi ha prou amb 140 caràcters. Cal una carta. Una que comenci amb un «estimat (o no)».
 • Otros formatos de descarga disponibles: MobiPocket - EPUB - PDF - TXT - WORD - DOC. Compresión disponible LZ - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - Google Drive - Copiapop - Dropbox - Torrent - Gett - Hotfile - Mediafire
Votar:

Otros libros de la editorial VIENA

Otros libros del año 2018