Descargar La Transicio a la Societat en Xarxa en PDF de Imma Tubella Casadevall

Descargar La Transicio a la Societat en Xarxa en PDF de Imma Tubella Casadevall año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Transicio a la Societat en Xarxa
 • Autor del libroImma Tubella Casadevall
 • Fecha de publicación: 11/2/2018
 • EditorialARIEL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788434442733
 • Valoración del libro: 4.14 de un máximo de 5
 • Votos: 154
 • Autor(a) de la reseña: Josefa Mendez
 • Fecha: 25/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.42 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 248
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquest estudi analitza les pràctiques diàries, els valors socials i les actituds de la població catalana en el procés de transició cap a la societat xarxa. Analitza el comportament de les persones a Internet i fora d’Internet, investigant el paper específic dels usos d'Internet a l'hora d'influenciar pràctiques i actituds. Es basa en les respostes a una enquesta de 3.005 individus, una mostra representativa de la població catalana el 2002. L'enquesta es va fer entre el febrer i el maig del 2002, i es basava en entrevistes cara a cara a partir d'un qüestionari de 179 preguntes. Es van utilitzar fonts secundàries per a situar els resultats catalans, particularment sobre els usos d'Internet, en el context global. L'anàlisi es va completar el 2007 incorporant-hi noves dades secundàries. L'estudi va cobrir pràctiques socials de treball, comunicació, sociabilitat, usos d'espai i temps, usos d'Internet, identitat cultural, pràctica política, associacionisme i formació de projectes d’autonomia. Es van construir diversos models estadístics per a proporcionar una anàlisi causal de cada una d'aquestes àrees d'estudi. El descobriment més significatiu fa referència a la relació entre els usos d'Internet i la construcció d'autonomia per part d'actors socials. Fent servir anàlisis factorial, l'estudi va definir cinc índexs d'autonomia que eren estadísticament independents: autonomia personal, autonomia professional, autonomia comunicativa, autonomia corporal i autonomia sociopolítica. Cada un d'aquests índexs d'autonomia independents estan fortament associats amb la freqüència i la intensitat de l'ús d'Internet, i les relacions observades es mantenen quan es controlen per variables sociodemogràfiques. A partir d'aquest estudi es pot afirmar que Internet és una plataforma important per a la construcció d'autonomia en la societat xarxa. En general, la societat catalana sembla que canviï de
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - SNB - EPUB - DOC - PDF - ODT. Compresión disponible ZIP - RAR - CAB - GZ
 • Servidores habilitados: Google Drive - Mediafire - MEGA - Ivoox - Torrent - Zippyshare - Dropbox
Votar:

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros libros del año 2018

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial ARIEL