Descargar A Contratemps: Anotacions Esparses d Abans del Facebook en PDF de Joan M. Minguet Batllori

Descargar A Contratemps: Anotacions Esparses d Abans del Facebook en PDF de Joan M. Minguet Batllori año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: A Contratemps: Anotacions Esparses d Abans del Facebook
 • Autor del libroJoan M. Minguet Batllori
 • Fecha de publicación: 24/2/2018
 • EditorialCOMANEGRA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788416605286
 • Valoración del libro: 4.61 de un máximo de 5
 • Votos: 74
 • Autor(a) de la reseña: Mario Carmona
 • Fecha: 19/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.6 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 174
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Després del polèmic 'Contra la cooltura', Minguet Batllori 'contraataca'.Aquest volum presenta les anotacions esparses escrites per l’autor, lluny de la pretensió literària, durant divuit anys (1992-2010) que han vist canviar el país de manera irreversible. S’hi reuneixen reflexions lligades en la mateixa mesura al públic i al privat, deixant testimoni de l’evolució del sector cultural català, d’una banda, però també i per extensió de la societat i la política catalana que queda emmarcada, pels peus i pel cap, entre les Olimpíades i l’enorme onada comunicativa que comporten les xarxes socials. No és temps de fer dietaris. Tampoc és del tot cert, això. Els actuals dispositius de comunicació ens han portat a unes escriptures més egòtiques que mai. I menys íntimes que mai. Per fixar per escrit i en paper cal dotar-se de quelcom que escasseja: l’autoritat. Veu pròpia. Joan M. Minguet Batllori s’ha guanyat, al llarg de la seva trajectòria com a escriptor, docent, comissari i crític d’art, tot el «dret al paper».Un llibre per a tots aquells que s’atansin al món amb sensibilitat i mirada crítica, amants de la vida i, com a mínim, respectuosos amb l’art.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - XPS - EPUB - PDF - DOC - WORD. Compresión disponible RAR - ZIP - TAR.Z - LZ
 • Servidores habilitados: MEGA - Ivoox - Copiapop - Mediafire - Torrent - Google Drive - Dropbox
Votar:

Otros libros del año 2018

Otros libros de la editorial COMANEGRA

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales