Descargar La Nova Realitat en PDF de Jordi Pigem

Descargar La Nova Realitat en PDF de Jordi Pigem año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Nova Realitat
 • Autor del libroJordi Pigem
 • Fecha de publicación: 15/12/2018
 • EditorialKAIROS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788499882307
 • Valoración del libro: 4.84 de un máximo de 5
 • Votos: 157
 • Autor(a) de la reseña: Dagmar Carmen
 • Fecha: 23/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.3 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 232
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Les crisis del món actual reflecteixen una transformació profunda de la consciència i de la realitat. S’està esfondrant un món obsolet que anteposa el diner a les persones i les abstraccions a la vida. No obstant això, també està naixent, ocultament, una nova realitat. En els últims cent anys la física quàntica i altres àrees del saber ens han estat mostrant que el món no és com pensàvem. No està fet d’objectes sinó de relacions. S’entén millor amb el llenguatge de la imaginació, de la creativitat i del cor que no pas amb el de les lleis, de les fórmules i dels conceptes. Avui dia vivim a cavall de dos mons, de dues realitats. L’autor analitza les contradiccions de l’economia contemporània com un cas clínic de tot el que no funciona en el vell paradigma, en la vella realitat, i ens condueix a la nova realitat fascinadora que ara mateix ens revela la física i la neurociència. Una nova realitat que no és altra que la que ja van entreveure els savis de moltes cultures i èpoques, i que avui dia ens guia vers una societat més justa i una vida més plena.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - HTMLZ - PDF - DOC - TXT - EPUB. Compresión disponible ZIP - LZ - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - Dropbox - Torrent - JumpShare - Google Drive - MEGA
Votar:

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros libros de la editorial KAIROS

Otros libros en el idioma Catalán