Descargar Una Altra Idea d Espanya en PDF de Suso De Toro

Descargar Una Altra Idea d Espanya en PDF de Suso De Toro año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Una Altra Idea d Espanya
 • Autor del libroSuso De Toro
 • Fecha de publicación: 22/11/2018
 • EditorialBROMERA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788476606384
 • Valoración del libro: 4.29 de un máximo de 5
 • Votos: 182
 • Autor(a) de la reseña: Valentina Carmen
 • Fecha: 29/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.22 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 210
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Sentim parlar cada dia sobre la concepció de l’Estat espanyol, i els ciutadans tenim el dret –i fins i tot l’obligació– d’opinar-ne. En aquestes pàgines –continuació lògica d’Espanyols tots–, Suso de Toro, ciutadà com-promès i crític, explica com podem cons-truir entre tots una altra idea d’Es-panya, més integradora i tolerant. La mons-truositat dels atemptats de l’11-M i la victòria de Zapatero marquen un abans i un després que permet a l’autor parlar també d’altres temes que el preocupen, com ara el referèndum sobre la Constitució Europea, els crims contra el poble palestí, la violència contra les dones, la societat ca-talana… Una altra idea d’Espanya és un llibre combatiu, ideològic i incòmode que tracta d’analitzar la vida social i política que ens envolta, comprendre-la i criticar-la. I també fer-hi propostes. Tal com ens confessa en el pròleg, «només un període polític extraordinari m’ha arrencat aquests llibres imprevistos». I conclou: «Espero que sigui el darrer d’aquesta mena».
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - TXT - PDF - OEB - EPUB - WORD. Compresión disponible XZ - ZIP - RAR - LZ
 • Servidores habilitados: Dropbox - Mediafire - Torrent - MEGA - Google Drive
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales