Descargar La Batalla de l Horta en PDF de Enric Llopis

Descargar La Batalla de l Horta en PDF de Enric Llopis año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Batalla de l Horta
 • Autor del libroEnric Llopis
 • Fecha de publicación: 5/10/2018
 • EditorialSEMBRA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788416698011
 • Valoración del libro: 4.67 de un máximo de 5
 • Votos: 111
 • Autor(a) de la reseña: Antonia Martín
 • Fecha: 14/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.51 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 216
 • Incluye un resumen PDF de 24 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L’Horta de València és una comarca de terra agrícola mil·lenària on perviu un patrimoni natural, cultural, històric i arquitectònic gairebé únic a Europa. Un autèntic tresor de la saviesa popular que, des dels anys seixanta, ha estat en el punt de mira d’interessos polítics i econòmics especulatius, així com d’un suposat concepte de progrés que ha amenaçat el seu futur. Però, des del primer dia, les excavadores s’han hagut d’enfrontar a una resistència silenciada que amb el temps ha esdevingut imparable. El periodista Enric Llopis ha realitzat una intensa tasca en col·laboració amb l’entitat Per l’Horta amb l’objectiu de crear un relat conjunt d’una lluita que s’ha convertit en exemple i referent. El fruit és La batalla de l’Horta, una obra viva i emotiva treballada amb les veus dels seus protagonistes: el veïnat que va defensar una forma de vida arrelada a la terra, les associacions que es van enfrontar a grans empreses, el jovent solidari que va protegir terres i alqueries, l’extraordinària campanya de la iniciativa legislativa popular o les massives mobilitzacions que van aturar el darrer Pla General de València. Una batalla protagonitzada per milers de persones que, amb les seues pròpies mans, han plantat cara a la nefasta voràgine que ens ha dut a la crisi actual.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - ODT - HTML - EPUB - WORD - DOC - TXT - TCR. Compresión disponible RAR - GZ - ZIP - TZ - CBR
 • Servidores habilitados: Mediafire - Openload - Send U It - Torrent - MEGA - Google Drive - Depositfiles - Dropbox
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial SEMBRA LLIBRES

Otros libros del autor Enric Llopis

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros libros del año 2018