Descargar Ada, la Rebel·Lió Democràtica en PDF de Joan Serra I Carne

Descargar Ada, la Rebel·Lió Democràtica en PDF de Joan Serra I Carne año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Ada, la Rebel·Lió Democràtica
 • Autor del libroJoan Serra I Carne
 • Fecha de publicación: 10/10/2018
 • EditorialARA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788416154623
 • Valoración del libro: 4.65 de un máximo de 5
 • Votos: 47
 • Autor(a) de la reseña: Encarnación Galindo
 • Fecha: 26/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.96 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 280
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: «A vegades em sento com Frodo d’El senyor dels anells, que em poden donar l’anell perquè a mi l’anell no m’interessa. Jo només vull l’anell per transformar. Em sento amb aquest encàrrec.»Ada Colau és l’alcaldessa dels que no han manat mai, l’estendard del nou cicló polític d’esquerra que va aconseguir un triomf electoral contra tot pronòstic. El seu lideratge, alimentat en l’activisme de carrer, simbolitza la revolta democràtica i la feminització de la política que la ciutadania reclamava. Joan Serra Carné ha acompanyat Ada Colau en l’any més exigent de la seva vida, i n’ha observat els moments d’eufòria, inquietud i patiment des de les entranyes de l’Ajuntament: el seu encaix en el càrrec, els contactes amb els homes de l’Ibex-35, la relació de fredor amb Artur Mas, la complexa convivència electoral amb Pablo Iglesias, la sintonia amb Iannis Varufakis; la difícil conciliació familiar...A través de la mirada i la veu de la mateixa Colau, l’autor compon el retrat d’una dona polièdrica que vol continuar fent vida fora del despatx: l’activista, la candidata, la mare, i, ara, també, l’alcaldessa. Un exercici periodístic de primer ordre que traça amb resolució les claus de l’escenari actual. La política catalana ja no s’explica sense ella.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - TXT - DOC - EPUB - FB2 - WORD - PPT - OEB. Compresión disponible ZIP - TBZ - RAR
 • Servidores habilitados: 1fichier - Uploaded - Torrent - Google Drive - MEGA - Dropbox - SendSpace - Mediafire
Votar:

Otros libros del género o colección Ciencias Políticas y Sociales

Otros libros del año 2018

Otros libros de la editorial ARA LLIBRES

Otros libros en el idioma Catalán