Descargar Quan Érem Refugiats en PDF de Teresa Pamies

Descargar Quan Érem Refugiats en PDF de Teresa Pamies año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Quan Érem Refugiats
 • Autor del libroTeresa Pamies
 • Fecha de publicación: 11/1/2018
 • EditorialSEMBRA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788416698103
 • Valoración del libro: 4.21 de un máximo de 5
 • Votos: 139
 • Autor(a) de la reseña: Isaac Collado
 • Fecha: 4/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.3 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 192
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: «Mai no volguérem veure ni creure que encetàvem l’exili dels pobres, dels vençuts. L’exili havia de durar més d’un quart de segle. No ho sospitàvem. En la nostra òptica era una pausa, un repòs en el camí i això ens impedia assumir la condició de refugiats i combatents.» En les acaballes de la Guerra Civil espanyola, mig milió de republicans van haver de creuar la frontera pels Pirineus. Les autoritats franceses, desbordades per l’allau de persones que demanaven ajuda humanitària, van confinar-los en improvisats camps de concentració. Com si fossin presoners, i no exiliats. A Quan érem refugiats, Teresa Pàmies ens explica el viatge cap a la incertesa, llarg i dolorós, que va iniciar ella mateixa al camp de refugiats de Magnac-Laval. El seu testimoni punyent ens recorda que nosaltres també vam ser, fa no massa temps, víctimes de la tragèdia de l’exili forçat. Records dolorosos i imprescindibles d’una de les gran autores de la literatura catalana del segle XX, una veu que representa tota una generació que va triar el compromís polític davant de l’adveniment del feixisme. Un obra clàssica que recuperem perquè ens ajuda a posar-nos en la pell de les persones que, malauradament, també avui es veuen obligades a fugir de casa seva. Com vam fer nosaltres quan érem refugiats.
 • Otros formatos de descarga disponibles: CSV - LIT - DOC - WORD - PDF - TXT - EPUB. Compresión disponible RAR - TGZ - AZW - ZIP
 • Servidores habilitados: DivShare - MEGA - Mediafire - SendGB - Torrent - Send U It - Hotfile - Google Drive - ADrive - Dropbox
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018