Descargar Informe al Difunt en PDF de Teresa Pamies

Descargar Informe al Difunt en PDF de Teresa Pamies año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Informe al Difunt
 • Autor del libroTeresa Pamies
 • Fecha de publicación: 23/1/2018
 • EditorialLA CAMPANA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788496735163
 • Valoración del libro: 4.13 de un máximo de 5
 • Votos: 114
 • Autor(a) de la reseña: Marcos Exposito
 • Fecha: 14/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.34 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 104
 • Incluye un resumen PDF de 8 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L’escriptora Teresa Pàmies i la persona Teresa Pàmies comparteixen la més conscient independència. Ara ha escrit un llibre que és alhora delicat i profund, púdic i franc. El «difunt» del títol és el seu marit, Gregorio López Raimundo, la gran figura del PSUC en la clandestinitat durant la dictadura, i persona respectada per tothom arribada la democràcia. Teresa Pàmies li envia aquest «informe» en el qual li explica les circumstàncies de la seva mort, el 17 de novembre de 2007, ara fa poc més de 3 mesos. I evocant el difícil passat compartit, i els últims dies de la vida del lluitador –«ya le llegó la hora al tozudo aragonés», li escriu Joaquín, germà de Gregorio, en una carta de condol–, li fa saber allò que ha passat després. El llenguatge de l’escriptora és d’una precisió serena i d’una emoció continguda. Un document per a la història, la de les persones i la dels fets. El llibre acaba així: «El meu enyor no és beat, ni llagrimós, ni resignat. No exerciré mai el paper de “desconsolada viuda” convencional... Tu ja m’entens». Informe al difunt és un cant a la lluita i a la vida, que en aquest cas són la mateixa cosa.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - TXT - PDF - WORD - EPUB. Compresión disponible 7-ZIP - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - Hotfile - Dropbox - JumpShare - Mediafire - Torrent - Google Drive
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Teresa Pamies

Otros libros de la editorial LA CAMPANA