Descargar Ara sí que Toca! en PDF de Francesc Marc Alvaro

Descargar Ara sí que Toca! en PDF de Francesc Marc Alvaro año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Ara sí que Toca!
 • Autor del libroFrancesc Marc Alvaro
 • Fecha de publicación: 4/5/2018
 • EditorialPORTIC
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Políticas y Sociales
 • ISBN: 9788498093179
 • Valoración del libro: 4.02 de un máximo de 5
 • Votos: 129
 • Autor(a) de la reseña: Valentín Cervantes
 • Fecha: 25/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.54 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 544
 • Incluye un resumen PDF de 44 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: El periodista que sap més coses sobre Jordi Pujol i el pujolisme dóna les claus per entendre el“cas Pujol”.Francesc-Marc Álvaro fa arrencar aquest llibre amb la successió de Jordi Pujol, un procés ple d'intrigues, batalles, pactes, traïcions, apostes i decisions imprevistes que van anar lligades a l'intent de mantenir un projecte i un liderat. Jordi Pujol, el patriarca de CiU, va frenar els seus coetanis, va apostar per la generació dels seus néts polítics i va utilitzar tots els que se li van acostar. Aquestes pàgines expliquen tot allò que hi ha darrere l'escenari del pujolisme, els secrets del seu enorme poder i també les llums i ombres del seu entorn familiar: el pare, l’esposa i els set fills, personatges absolutament decisius. Pujol no s’entendria sense la família. Pujol no sempre ha tingt una relació bona amb la família. Així mateix, Francesc-Marc Álvaro defineix bé el paper d’Artur Mas i tants altres“fills polítics”de Pujol durant els últims anys.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - EPUB - WORD - PDF - DOC. Compresión disponible DMG - ZIP - CBZ - ISO - RAR
 • Servidores habilitados: Dropbox - Torrent - Hostr - Mediafire - MEGA - Google Drive
Option 1

Option 2

Option 3

Option 4

Option 5
Votar:

Otros libros del año 2018

Otros libros del autor Francesc Marc Alvaro